Komplex látásvizsgálat


szemész szakmai álláshelyek

Komplex Látásvizsgálat Kevesen tudják, hogy szemünknek nem csak az éleslátás a feladata. A legfontosabb funkciói az éleslátáson túl az ún.

a látás helyreállítása módszerrel

Ennek során elvégezzük ezeknek a látásfunkcióknak az ellenőrzését és lehetőség szerint korrekciójukat is. A vizsgálat végén pedig réslámpával megvizsgáljuk a szem egészségét.

Ez Magyarországon sincs másként. A fénytörési hiba az éleslátás kisebb-nagyobb hiányát jelenti, ami gyakran zavarja a mindennapi feladatok elvégzését, mint például komplex látásvizsgálat, monitornézés. Pedig egyre magasabbak a jó látással szemben támasztott követelmények gondoljon csak a számítógépes munkavégzésre, a gyorsuló közlekedésre, a munkahelyi stresszre….

komplex látásvizsgálat felszívódás szemészeti csipesszel

Felgyorsult világunkkal együtt az elmúlt évben a legtöbbünk életmódja is megváltozott és ez a különböző szituációkban különböző látás igényeket feltételez. Ezek min-mind új kihívás elé állítják komplex látásvizsgálat szemünket.

a látás javítása a bioenergiával gyakorlatok a látóképesség helyreállítására

Ezeknek az igényeknek a felmérése és a megfelelő szemüveglencse ajánlása az egyik elsődleges feladatunk a látásvizsgálat során. Ezt előzi meg azonban a professzionális látásvizsgálat.

úszó látás színes lencsék gyengén látók számára

Nálunk a következő kártyákkal is fizethet Időpont kérés, időpont foglalás.