Számítógépes látásteszt. A magyar férfiak fele nem lát jól, mégis vezet


KI TUDOD OLVASNI? 😵 A Színtévesztő Kihívás!

Kapcsolat Milyen széles a hallási spektruma? Az emberek általában azokat a hangokat hallják, amelyek frekvenciája 20 és 20 Hz közötti ez az ún.

számítógépes látásteszt látásprobléma foltok

Az emberek zöme tinédzser korára már nem hallja a 20 Hz-es hangokat, és ahogyan idősödik egyre kevésbé hallja a magas frekvenciákat. A legtöbb emberi beszélgetés hangrezgése és 8 Hz között változik, és az emberi fül az 1 - 3 Hz-es hangmagasságokra a számítógépes látásteszt.

látáshoz szükséges vitamin

A hallható tartománynál magasabb hangokat ultrahangnak, az alacsonyabbakat infrahangnak nevezik. Ezen az oldalon különböző frekvenciájú hangokat hallhat.

számítógépes látásteszt hyperopia hagyományos kezelési módszerek

Miközben meghallgatja ezeket a hangokat, tesztelheti a hallási tartományát. A teszt elvégzése bármilyen életkorú ember számára egyszerű.

rövidlátás és assigmatizmus

Ehhez csak a következő előkészületek szükségesek: A teszt elvégzéséhez a számítógépében egy jól működő hangkártyának kell lennie a legtöbb számítógépben van és a géphez fülhallgatót kell csatlakoztatnia. Kérjük ne felejtsen el fülhallgatót használni! A hangszórók meghamisíthatják az eredményeket.

látás minimális távolsága biológiai szempontból a mobiltelefonok

A tesztet csendes környezetben kell elvégezni. Állítsa számítógépes látásteszt a számítógépén a hangerősséget úgy, hogy a következő teszt hangot megfelelően hallja: Amikor felkészült, akkor a különböző frekvenciájú hangokat úgy hallgathatja meg, hogy rákattint a megfelelő Hz-re.

Ne felejtse el, hogy ez az oldal NEM egy professzionális hallás teszt.

számítógépes látásteszt látásvédő szoba a poliklinikában

A mi célunk csak az, hogy lehetőséget adjunk különböző frekvenciájú hangok meghallgatására és hogy egy kicsit szórakozzon, miközben megtud valamit a hallásáról.