Szemüvegkatalógus, 1945 - A GYÁR ÁTNEVEZÉSE


szemüvegkatalógus

Legyen szó marógépen, laboratóriumban vagy UV-fénynél végzett munkáról — védőszemüvegeink speciális bevonatai és megfelelő árnyalatú lencséi minden alkalmazási területhez a megfelelő megoldást biztosítják. De melyik védőszemüveg a legmegfelelőbb az adott szemüvegkatalógus — különösen, ha a meglévő látászavar szemüvegkatalógus szemüveg viselését teszi szükségessé?

A következőkben az uvex védőszemüvegeivel kapcsolatos összes fontos tudnivalóról olvashat.

szemüvegkatalógus bates látás helyreállítási elmélet

Védőszemüveg-konfigurátor Egyedi uvex védőszemüvegét gyorsan és egyszerűen, mindössze 3 lépésben összeállíthatja online: Szemüvegmodell kiválasztása A szín kiválasztása és a kívánt logó személyre szabott elhelyezése Szemüvegkatalógus kiválasztása Tovább a védőszemüveg-konfigurátorhoz Védőszemüvegeknél alkalmazott technológiák Az uvex vállalatot már a megalapítása óta a felhasználási célok szerint kifejlesztett szemüvegtípusok egyik legelismertebb szakértőjenként tartják számon.

Ehhez a bevonattechnológia alapvető szakértelmet igényel.

rossz látás, ha 0 6

A következőkben a különböző felhasználási módokhoz ideális bevonatokon kívül azzal is megismerkedhet, hogy miként választhatja ki szemüvegkatalógus megfelelő lencseárnyalatot. Tovább a bevonatokhoz és a színárnyalatokhoz uvex dioptriás védőszemüvegek.