Szemészeti műtőasztal


A műtőasztal, mint a történések központja, különösen legyen terhelhető.

szemüveg katalógus fotó

A GUBBEMED® műtőastal-család ideális környezetet szemészeti műtőasztal, a moduláris koncepciónak köszönhetően rugalmasan alakítható a páciensekhez és a beavatkozások igényeinek megfelelően. Schafhausenben fejlesztett, Tuttlingenben gyártott!

szemészeti klinikai kórház mamonovsky sávban rövidlátás

InstaDrive meghajtás - kíméletes paciens szállítás Rendkívül terhelhető Intraoperatív képalkotás, röntgensugár áteresztő szénszálas tartozékok ECU — Emergency Control Unit Moduláris felépítés, szemészeti műtőasztal széles skálája BERLIN termékleírás, információk A BERLIN műtőasztal tökéletesen alkalmas a páciens biztonságos pozícionálására az összes sebészeti területen, mint az általános sebészet, kardio-vaszkuláris sebészet, nőgyógyászat és urológia, valamint ortopédia és idegsebészet, a megfelelő tartozékokkal.

A műtőasztal minden egyes beállításának, mozgatásának módja nem csak a páciens kényelmét szolgálja, hanem a felhasználónak is könnyű használatot nyújt.

A műtőasztal minden beállítási lehetősége és szemészeti műtőasztal megfelelő tartozéklista egyszerű, stresszmentes használatot biztosít a felhasználónak.

szemészeti műtőasztal feltételezett hiv