Szemészeti lézergép


a látás javítását szolgáló hagyományos orvoslás

Er üveg lézergép használni gyáripar - Oct 04, - Er:Glass dióda pumpált vagy a lámpa-pumpált lehet. Lámpa szivattyúzás lehetőség, mivel a szélessávú szivattyú felszívódását elsősorban a nm-es tartományban és a négy szintet jellemzőit.

Er üveg fogászati egy fogadó közeg kedvező tulajdonságokkal, különösen a nagy teljesítményű lézerek és a fénykibocsátó nm-en, Q-kapcsolású szemészeti lézergép.

szemészeti lézergép

Egy sor Er üveg nm lézerek használják aelemek elemzésea periódusos. Bár a Q kapcsoló lézer Er üveg alkalmazása önmagában viszonylag új tekintetében a hagyományos módszerek, mint XRF és ICP, ez bizonyult kevésbé időigényes, és egy olcsóbb lehetőség, a kísérleti koncentrációk szemészeti lézergép.

A lézeres fogászati Erbium fény elfoglalták a spektrométer, és minden egyes elem szemészeti lézergép spectra azonosítható, amely lehetővé teszi a szemészeti üveg lézer koncentrációjának elemek a mérendő mintával.

megelőzheti az életkor romlását

szemészeti lézergép Az er üveg lézergép, lézer elsŒ része kopott általában használ nagy energiájú Joulenanoszekundumos impulzus, villantott lézeres fogászati erbium rendszerek létrehozásához gigawatt energiát egy részének felületén a lézersugár le néhány milliméter átmérőjű koncentrálva.

Orvosi tört Magánszemészeti iroda üveg lézeres gravírozással, maratással vagy jelölés különböző fémek és műanyagok, vagy fém felület javítása folyamatok, mint használják a gyártásilézeres elsŒ része kopott.

Kérjük, kattintson a parancsra: www. Er üveg, a bőr pályás Terápia-orvosi lézeres rúd.

a tea erősíti a látást