Szemészeti fejlesztés. Szemészet és gyermekszemészet


szemészeti központ sas

A projekt során szállásférőhely-kapacitásbővítéssel egybekötött egészségügyi turisztikai szolgáltatások fejlesztése történt. Az új szállodai szobák kialakítása mellett egy lézerszemészeti klinika felépítésére is sor került.

Molnár József tulajdonos-ügyvezető úr ismertette a megvalósult fejlesztéseket és bemutatásra kerültek a modern lézerberendezések is.

szemészeti fejlesztés pajzsmirigy látásromlás

Elmondta, hogy a megvalósult fejlesztések a már korábban meglévő panzióépület kapacitásbővítéseként létrehozott, azzal funkcionálisan szerves egységet alkotó új épületben kerültek kialakításra. A létrehozott szolgáltatás világszínvonalú, innovatív elemekre épül.

Nem tudom koncentrálni a látásomat

Az ún. A szemészeti fejlesztés a legmodernebb technológiai megoldást jelentő berendezésekkel szerelték fel, a készülékek, az alkalmazott lézerberendezések világszinten is csúcstechnikát jelentenek.

szemészeti fejlesztés

Tervezett kezelések: Femtoszekundumos látásjavító lézeres szemműtétek: az alapkezelés mellett, speciális személyre szabott kezelés; akár az időskori un. Presbyopia korrigálására.

népszerű gyógyszerek rövidlátáshoz

Szürkehályog műtétek: szemészeti fejlesztés legmodernebb orvosi eszközök használatával és kiváló szakemberek közreműködésével végzett szemészeti beavatkozások pihentető környezetben A sajtótájékoztatón Becsó Zsolt országgyűlési képviselő, Balla Mihály országgyűlési képviselő és M.

Máthé Kinga a Magyar Turizmus Zrt.