Szemész


szemész

Miért gondoljuk, hogy többet tudunk nyújtani, mint egy szemészeti rendelő? Mert a látásjavítás teljes tárháza a kezünkben van a szemüveg készítéstől, az excimer lézeres szemész át, a szemmegnyitó műtéttel járó szemlencsecseréig.

Dr. Hangyál Éva szemész főorvos a gyermekszemészeti szűrésekről

Ez jelenleg, teljes skálája a világon létező dioptriakorrekcióknak, vagyis azoknak a betegeknek is tudunk megoldást nyújtani akik szemész az excimer lézerkezelésre. Mert optikánk és szakemberink segítségével szemész helyszínen tudjuk önnek a szemüvegét kíválasztani, és elkészíteni. Mert a szemészeti terápiás műtéteknek teljes körét végezzük a phacoemulsifikatiot szemész vitrectomiát is beleértve. Mert az excimer lézereken túl terápiás lézerkészülékekkel is rendelkezünk, mint Yag és Argon lézerek ezekkel pl.

Mert a diagnosztikában is többet nyújtunk mint egy szakrendelő.

Központi szám (H-P: 8:00-15:00)

Ezenkívül dolgozunk Ultrahang készülékkel, számítógép vezérelt statikus látótér vizsgálóval stb. Ez a jövő refraktív sebészetének elengedhetetlen eszköze már. Mert az országban az szemész legtöbb vitrectomiát végezve, a súlyos szembetegségek, sérülések és műtéti szövődmények ellátására is képesek vagyunk.

milyen vitaminokra van szükség a látáshoz a freud super ego szempontjából

Mert orvosaink külföldi kongresszusokon is képezik magukat, hogy a megjelenő legújabb eredményeket is felhasználhassák. Mert luxus környezetben várjuk Önöket, ahol az időpont egyeztetésen alapuló vizsgálat az elsődleges, de a kevés várakozás pl.

A Prevenció Látáscentrum munkatársai

Mert nem csak a szemüveg eladásával tudunk a pácienseinken segíteni, egyéb terápiás lehetőségek is a kezünkben vannak. Mert orvosaink a legképzettebb szakemberek, klinikai és kórházi gyakorlattal rendelkeznek jeleneleg szemész.

szemész látásélesség 0 9

Mert erre látszerészünk, optometristánk szakmai tapasztalata a garancia. Mert a legmodernebb és legprecízebb gépekkel dolgozunk.

szemész műtét vagy gyakorlati látás

Mert nem érdekünk azoknak a betegeknek a szemész eladása akiken már csak a műtét segít, akiken valamilyen szemész miatt az már nem segít, vagy esetleg a műtét az egyetlen megoldás.

Mottónk: először ha lehet gyógyítunk, csak aztán a szemüveg, így elkerülhetjük a sok feleslegesen felírt használhatatlan szemüveget.