PCR szemészet. Árak - Integrity Magánklinika


Szemészeti panaszok, betegségek széleskörű vizsgálata látásvizsgálat szemnyomásmérések szemfenék vizsgálat Számos szembetegség esetében a korai PCR szemészet döntő fontosságú: apró korrekciókkal, gyógyszeres kezelésekkel megelőzhető, hogy számos probléma súlyosabbá váljon, és a későbbiekben akár komolyabb látáskárosodást eredményezzen vagy drasztikusabb beavatkozást igényeljen.

a myopia korrekciója gyermekeknél

A szemészeti szűrővizsgálatok ajánlottak szem- és fejfájás, tartósan fennálló neurológiai vagy belgyógyászati panaszok, látásromlás, vörös szem esetén. A szűrővizsgálat során részletes állapotfelmérést végzünk, mely tartalmazza például a glaukóma — zöldhályog, szemfenéki betegségek — makula degeneráció szűrését.

PCR szemészet

A szemfenék vizsgálata a szembetegségeken túl belgyógyászati, neurológiai kórképeknél is nagy jelentőségű. Mikor vigyük szemorvoshoz a gyermekeket? Ha a gyermek szemeit kancsalnak látjuk akár időnként, visszatérően.

PCR szemészet

Ha rendszeresen dörzsöli, nyomkodja a szemeit bármilyen életkorban. Ha egyik szemét becsukva és fejét megdöntve figyeli a kezében lévő tárgyakat.

PCR szemészet látássérültség vakság

Cukorbetegség esetén rendszeres szemfenék vizsgálat szükséges. Ha a pupilla normálisan fekete színű területében szürkés vagy fehéres fényreflexet látunk.

PCR szemészet