Online látásteszt. Látásteszt játék online


Kapcsolat Látásteszt - Karakter felismerés Néhány ember nem látja azt a különbséget néhány vagy az összes szín között, amelyet a többi ember igen.

Навигация по записям

Kevesebb színárnyalatot látnak, és gyakran rosszul ismernek fel egyes színeket. Ezek az emberek bizonyos fokig színtévesztők vagy színvakok.

étrend-kiegészítők szemészeti terápiában

A színtévesztők komoly problémákkal találhatják szemben magukat, ha munkát keresnek. Sok olyan állás van, amelynél a helyes színlátás elengedhetetlen.

Képzelje el, hogy egy színvak festi ki a házát, színezi be a haját, ültet virágokat a kertjében vagy tervezi a honlapját. Néhány ember nem látja azt a különbséget néhány vagy az összes szín között, amelyet a többi ember igen.

javítja a rövidlátás látását indiai orvoslás látás

Ezek az emberek bizonyos fokig színtéveszt? A online látásteszt színlátás különösen fontos, amikor autót vezet vagy amikor egy közlekedési lámpával felszerelt zebrán akar gyalogosan átkelni.

A színtévesztést örökletes rendellenességnek tartják, amely főleg a férfiakat érinti.

  • Majd takard el a másik szemed, és ismételd meg.
  • A látásteszt, amin csak pilóták tudnak átmenni!
  • Kínai orvoslás szemészeti kezelés szaruhártya ödéma
  • A vércsoport diéta rejtelmei PH értékek: A tiszta desztillált víz sav-lúg szempontból semlegesnek számít, értéke pH7, s ehhez képest lett meghatározva a savas, illetve a lúgos oldat minősége.

A következő oldalon 10 képet fog találni, amelyek segíthetik kideríteni, hogy jól látja-e a színeket. Hogyan kell elvégezni online látásteszt színlátás tesztet?

online látásteszt

Kezdje azzal, hogy rákattint ennek az oldalnak a jobb oldalán lévő "Start" linkre, majd: Olvassa el a táblaképeket! Írja be a képek mellé, hogy mit látott!

online látásteszt A gyermek összehúzza a szemét, de a látás jó

A képeken egy - vagy kétjegyű, olykor kissé cirádás számok szerepelnek. A teszt befejezéséig 60 másodperc áll a rendelkezésére, de az időmérőt ki is kapcsolhatja.

online látásteszt lemez a binokuláris látás helyreállításához

Amikor elolvasta az összes táblaképet, kattintson a "Mehet" feliratra, és ezek után megláthatja, hogy mely számokat olvasta le helyesen. Ne felejtse online látásteszt, hogy a következő teszt NEM professzionális színlátátás teszt.

Online látásteszt nevezik a Zeiss szemüveg lencséket is minőséginek. Most a gyártó egy ingyenesen elérhető online szemvizsgálattal kedveskedik. Persze azonnal hozzá kell tenni, hogy ez nem helyettesíti a valódi szemvizsgálatot, hiszen eleve különbözik a monitor háttérvilágításával történő olvasás a nyomtatott anyagok olvasásától. Ráadásul a teszthez minimum egy színhelyesre kalibrált monitor szükséges például a kontraszt látás tesztnél sok olcsó monitor hamarabb elbukik, mint a szemünk. De miből is áll a teszt?

A célunk csak az, hogy lehetőséget adjunk önnek arra, hogy elolvasson vagy megpróbáljon elolvasni néhány olyan ábrát, amilyenhez hasonlót szakszerű teszt során láthatna.

Ha a teszt után arra gyanakszik, hogy gond lehet a színlátásával, akkor felkereshet egy szemész szakorvost.

látáskorrekciós színterápia

Kattintson a fenti "Start"-ra, így kerül a teszt oldalára.