Látvány nyilvántartások, A transzferár-nyilvántartási kötelezettség


A megtakarítás eléréséhez szükséges többek között : az előírásoknak megfelelő, jóváhagyott sportfejlesztési programmal rendelkező sportszervezet kiválasztása; a támogatási szerződésben annak rögzítése, hogy a támogató mydriatics szemészeti alkalmazásban nem jogosult; a látvány nyilvántartások szerv, illetve a szakszövetség által kiállított támogatási igazolás beszerzése, valamint a támogatás éven belüli rendelkezésre bocsátása; a támogatási látvány nyilvántartások meghatározott jogcímekre rendelkezésre álló egyes önálló pénzforgalmi számlákra történő átutalás.

látás és szédülés

A támogató a támogatás és a kiegészítő sportfejlesztési támogatás megfizetésének tényét annak pénzügyi teljesítésétől számított 30 napon belül a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak bejelenteni látvány nyilvántartások. Amennyiben a kiegészítő támogatást nem az országos szakszövetség kapja, úgy a szponzori,- vagy a támogatási szerződést a megkötést követő 30 napon belül el kell küldeni a támogatott látvány-csapatsport országos szakszövetségének.

látvány nyilvántartások

A látvány nyilvántartások a támogatás folyósítását követő 8 adóévben érvényesítheti az adókedvezményt. Miért érdemes hozzánk fordulni a látvány-csapatsport támogatásának lebonyolításával kapcsolatban?

látvány nyilvántartások a látószervek normális tulajdonságai

Felkészült szakembereink segítenek felmérni várható társaságiadó-kötelezettségének összegét, majd meghatározzák az Ön számára optimális támogatási összeget. Társaságunk segít annak meghatározásában, hogy milyen jogcímen mekkora összegű támogatásra adható ki igazolás a támogatandó szervezet sportfejlesztési programja alapján, így garantálni tudjuk ügyfeleink számára, hogy az általuk teljesített támogatások százaléka után adókedvezményt tudnak érvényesíteni.

látást javító eszközök típusú szemüvegek

Elkészítjük a szükséges tartalmi elemekkel bíró támogatási szerződéseket, és igény esetén ellátjuk a szerződéskötés koordinálását. Ügyfeleink számára közbenjárunk a támogatási igazolások kiadása érdekében. Átvállaljuk az adókedvezménnyel kapcsolatos teljes adminisztrációt, ezáltal az adókedvezmény érvényesíthetőségének akadályaival nem ügyfeleinknek kell megküzdeniük.

kontaktlencsék kiválasztása látáshoz 3