Látószemüveg szimulátor, 3D VR virtuális valóság szemüveg cardboard - Virtuális valóság a telefonunkkal - Utolsó darabok!


Időskori szimulátor az októberi Semmelweis Egészség Napon látószemüveg szimulátor A Semmelweis Egyetem tíz hónapon át tartó ingyenes, interaktív, népegészségügyi programsorozata, a Semmelweis Egészség Napok második eseményén, az október 4-i Egészségtudomány a mindennapokban című rendezvényen a látogatók néhány látásélesség kellék segítségével megtapasztalhatják, milyen érzés lehet egy idős embernek, látószemüveg szimulátor már nem tudja úgy hajlítani a térdét vagy a derekát, mint korábban, és elkezd csoszogva járni.

látószemüveg szimulátor látáshoz szükséges vitaminok a gyermekek számára a ginkobilobával

Az öregedés természetes velejárója a látás és a hallás romlása is, ami bizonytalanságérzést okoz az idősekben, hiszen nem tudnak jól tájékozódni, közlekedni és nem hallják jól, ha valaki beszél hozzájuk. Látószemüveg szimulátor az állapotot az időskori szimuláció során füldugóval és egy speciális szemüveg alkalmazásával mutatják be, mely beszűkíti a viselője térlátását és a látásélességét is.

látás kromatitási táblázat

A résztvevők a gyakorlat során egy speciális ruhát ölthetnek magukraamelynek a végtagoknál és ízületeknél kialakított zsebeibe súlyokat helyeznek el, hogy a mozgást nehezítsék. Az ízületek fiziológiás mozgásának korlátozottságát, illetve a mozgás beszűkülését, valamint a törzs meghajlását látószemüveg szimulátor ruhán található szalagokkal és hevederekkel imitálják. A Semmelweis Egyetem Ápolástan Tanszékén évek óta alkalmazzák az oktatásban az időskori szimulációt, fontos ugyanis, hogy a fiatal hallgatók minél pontosabban érezzék és értsék, milyen a leendő betegük állapota, így könnyebben át tudják érezni a helyzetüket is.

látásjavító sport szemüvegkatalógus a látószervek normális tulajdonságai

A szimuláció és a saját tapasztalat az átlagembereknek is segít annak megértésében, hogy apró gesztusokkal, odafigyeléssel hogyan járulhatnak hozzá a környezetükben élő idősek, akár szüleik, nagyszüleik mindennapi boldogulásához.

A Semmelweis Egészségnapok pénteki eseményén csaknem hetven program várja az érdeklődőket. A részvétel ingyenes, de a kislétszámú foglalkozások esetében regisztráció szükséges a semmelweis.

látószemüveg szimulátor javítja a látást

A nap további programjairól látószemüveg szimulátor cikkünkben olvashatnak. Az időskori szimulációról további képeket itt találhatnak. Tőgyi Krisztina.

szemészet úszó sötét szálak myopia fejlődésének mechanizmusa