Látásteszt ingyenes


látásteszt ingyenes

A Nagy Látásteszt. Ingyenes szemvizsgálatot tartottak a Földváry téren.

Nyisd ki a szemed!

Az országos programnak köszönhetően szerdán ingyenes vizsgálatokon vehettek részt az érdeklődők a Földváry téren üzemelő kisbuszban. Korfüggő hyperopia-kezeléssel kezelték akció célja az volt, hogy felhívja az emberek figyelmét a szem egészségének fontosságára.

Már a reggeli kezdés előtt is nagy érdeklődés övezte a váci ingyenes látástesztet, melyre délután 5 óráig várták a jelentkezőket.

töltsön le egy táblát egy látásteszthez

Koncz Andrea optometrista híradónknak elmondta: fontosnak tartották, hogy Vácra is elérkezzen ez a szolgáltatás, hiszen korábban ebben a régióban ez nem volt elérhető.

Egy rövid adatrögzítést követően bárki részt vehetett a vizsgálatokon, melyek mindössze pár percet látásteszt ingyenes igénybe.

hogyan lehet megérteni, hogy a látás egyre rosszabb

Koncz Andrea, üzletvezető, Földváry Optika Arról szól ez az egész nap, h szűrőjelleggel megnézzük az emberek látásélességét, jelentős kérdéseket teszünk fel az egészségügyi állapotukra vonatkozóan, ugye a látást befolyásolja a cukorbetegség, a vérnyomásproblémák.

Tehát ezt körüljárjuk a szűrőbuszon, és ezt követően az üzletben pedig pontos szemészeti vizsgálatnak látásteszt ingyenes alá a jelentkezőket, pontos korrekció meghatározást végzünk, és szaktanácsainkkal segítjük a látáskorrekciót, a szemüveg elkészítését.

Ingyenes látásteszt regisztráció nélkül

A Nagy Látásteszt szűrőbusza már 4 éve járja az országot, azóta közel helyszínen több mint 12 ember látását ellenőrizték a szakemberek. Koncz Andrea kiemelte: sajnos a tapasztalat Vácon is azt mutatja, látásteszt ingyenes kortól függetlenül nagyon sokan szorulnak látáskorrekcióra, többek között a helytelenül beállított szemüveg viselése miatt.

sebészeti műszerek szemészetben

A szakemberek ezért azt javasolják, hogy legalább kétévente végeztessünk vizsgálatot szemeink egészsége érdekében.