Látástechnika, Account Options


látástechnika

A gépi látásrendszerek gyors feldolgozási képessége előkészíti az utat a gyártók számára az látástechnika mérföldkövek eléréséhez a jelentéktelen hibákkal rendelkező termékek gyártásában. Az ipari vertikális szerek, például az autóipar, a gyógyszeripar, a csomagolás, valamint az élelmiszerek és italok kiemelkedő ágazatok, ahol robotrendszereket alkalmaznak. Sőt, a robotok egyre növekvő átvétele az ipari ágazatokban látástechnika látásvezérelt robotrendszerek alkalmazásához vezet.

optikai illúzió óriáskerék Carl Theodor herceg Szemészeti Klinika

Az ipari vertikális szerek, mint például az autóipar, a gyógyszeripar, a csomagolás, valamint az élelmiszerek és italok, kiemelkedő ágazatok, ahol robotrendszereket alkalmaznak, végül növelve a gépi látástechnika iránti keresletet.

Jelentésminta kérése Jelenleg azonban a rendszerintegrátorok szegénysége kulcsfontosságú látástechnika, amely gátolja a piac teljes potenciáljának kiaknázását. A rendszerintegrátorok kritikus szerepet játszanak a gépi látástechnológiák ipari alkalmazásokban történő megvalósításában.

Másrészről, az intelligens kamerák növekvő lehetőségei a gépi látásrendszerekben, amelyek a szabványok és mechanizmusok rugalmasságának látástechnika, sok ígéretes lehetőséget nyitottak a piaci szereplők számára.

milyen gyakorlatokat kell tenni a látás javítása érdekében színlátás típusú rendellenességek