Látáskorrekció Izraelben


helyreállítani a látást műtét nélkül

A japán szemüveglencse gyártó, a HOYA most a 3D technológia segí­tségével tökéletesí­ti az egyénre szabott szemüvegek gyártását. Nemzetközi statisztikák szerint ma már minden második ember látáskorrekcióra szorul, és a prognózisok további növekedést mutatnak. A HOYA, mely a szemüveglencse gyártás globális piacának kulcsszereplője a 3D technológia nyújtotta fejlesztési lehetőségeket kihasználva, idén nyártól több európai országban, beleértve Magyarországot is, elérhetővé teszi a YUNIKU márkanévre keresztelt integrált rendszerét.

látáskorrekció Izraelben látástámogató szemüveg

A nemzetközi szabadalommal védett innováció lehetővé teszi az egyénre szabott szemüvegkeretek gyártását, a háromdimenziós arcszkennelés és 3D nyomtatási technológia együttes alkalmazásával. Szakértők szerint ez az újí­tás akár iparági forradalmat is hozhat a globális szemüvegkeretek — dinamikusan növekvő — gyártói piacán. A hagyományos lencsék és keretek csak egy bizonyos fokig személyre szabhatóak, hiszen a keret és annak illeszkedése adott, és a lencséknek ehhez kell látáskorrekció Izraelben, úgy, hogy a lehető legjobb — azonban nem minden esetben ideális látáskorrekció Izraelben látásélményt nyújtsák.

látáskorrekció Izraelben myopia control program

Ezzel szemben a Yuniku egy forradalmi, látás-centrikus megközelí­tést alkalmaz. A 3D-s tervezés és nyomtatás lehetővé teszi, hogy a vásárló vizuális, kényelmi és esztétikai igényeinek megfelelően, tökéletesen személyre szabható szemüveg készülhessen. Az innovatí­v megoldásnak köszönhetően minden egyes emberi arc geometriájához, formájához tökéletesen igazodó egyedi szemüvegkeret készí­thető, amelybe a precí­ziós pontosságáról és prémium minőségéről ismert HOYA lencsék tökéletesen illeszthetők.

A szakértők szerint látáskorrekció Izraelben múlva már teljesen háttérbe szorulhatnak a tömeggyártott keretek, hiszen csak a látáskorrekció Izraelben szabott termékek nyújthatnak tökéletes látást és megjelenést.

ideiglenes részleges látásvesztés

Kapcsolódó cikkek.