Látás szűrő. Vélemények


az úszás hatása a látásra látásjavító fórum

Kapcsolat Az iskolaigazgatók különbséget tesznek SchoolScreener® Látás szűrő iskolavezetők számára, akik az oktatási eredményeket, a gyermekegészségügyet és a közösségi kapcsolatokat kívánják megváltoztatni, fontolják meg SchoolScreener®.

Az iskolákban végzett egészségügyi szűrés létfontosságú.

Gyermekkortól fontos a szemészeti szűrés Szerző: Oxygen Medical Iskolásként néhány hét alatt kiderülhet, hogy a gyermekünk nem jól lát, de az is lehet, hogy csak hónapok múltán kezdünk gyanakodni, hogy a tanulási gondok hátterében látási problémák állhatnak. Ma már csecsemőkortól ajánlott látás szűrő szemészeti szűrővizsgálaton, ahol nem csak a távol- vagy a közellátási nehézségekre derülhet fény. Számos eltérés pedig csak akkor kezelhető, ha a lehető legkisebb korban felfedezik. Miért nem jelzi a gyerek, hogy nem jól lát?

Azok a gyermekek, látás szűrő nem látják vagy nem hallják megfelelően, valószínűleg hátrányos helyzetben vannak az osztályteremben. És a hosszabb problémák észrevétlenek, annál inkább befolyásolja a gyermek társadalmi és oktatási fejlődését. Ez viszont akut gyulladás a szemészetben követelményeket támaszt a személyzet és az iskolai támogatási erőforrások iránt.

Látás helyreállítása

A vezető tanárok segíthetnek a tanulóknak, hogy néhány kattintással elérjék a teljes potenciált. SchoolScreener® azonosítja azokat a gyermekeket, akiknek további, szakmai tesztek és további kezelések szükségesek.

látás szűrő

És nincs adminisztráció az iskoládban. Minden automatizált, beleértve a szülői hozzájárulást. Nem számít, ha iskolai nővér erőforrása van, vagy sem.

Opticnet Szemtükör Program

SchoolScreener® Ajánlott: iskolai ápolóktanárokosztálytermi asszisztensek vagy 3rd szolgáltatók. Vagy ha információt vagy segítséget keres a helyi szolgáltatók megközelítéséhez, kérem fel velünk a kapcsolatot.

látás szűrő

Az eredmények automatikusan feltöltésre kerülnek a felhőre, és minden gyermekre szabott betűket kapunk másodperceken belül. Ha nem rendelkezik internet-hozzáféréssel az osztálytermekben, ez látás szűrő probléma! Az eredményeket automatikusan elküldi és tárolja a felhőben, amikor online.

  • A látás hirtelen csökkenésének oka
  • Iskolai nővér | Gyermek-egészségügyi szűrés | SchoolScreener

További információ a szűrésről Szerezd meg a munkafolyamatot, és a szűrési program sokkal könnyebbé válik. Még akkor is, ha olyan tesztelési módszereket állított be, amelyeket nem lehet megváltoztatni, a csapat továbbra is használhatja SchoolScreener® a program adminisztrációjának automatizálása és a gyermekegészségügyi adatok hatékony és hatékony kezelése.

látás szűrő a látószervek gyógykezelése

Összefoglalva, az iskolavezetők számára, SchoolScreener® Ez megmutatja Önnek, hogy mennyire könnyű a valós, automatizált eredményeket beállítani, használni és kapni. Csak néhány perc múlva futsz, és ne felejtsd el, nincs szükség manuális adatrögzítésre!

  • Szemészeti szűrés csecsemők és kisgyermekek részére - Czeizel Intézet
  • Szemészeti metróállomás Skhodnenskaya

Az ingyenes licenc lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a legfeljebb 10 gyerekek látását.