Látómező ellenőrzése. Навигация по записям


Felvétel a kívánságlistára Telepítés Kérjük, tartsa a készüléket karjától távol.

  • Lézeres látásjavító színes lencsék
  • HDMI-kimenet: csatlakoztassa fényképezőgépét közvetlenül HDTV-képernyőhöz, és rendkívül nagy felbontásban élvezheti videóit és fényképeit.
  • Finom port mérő optikai műszer.
  • Ellenőrizze otthon látását
  • Papp Júlia, szemész A látásélesség az éles látás számszerűsített értéke.
  • Ha ez a szög kisebb, akkor a látómező külső határa szűkül.
  • Szemészeti klinikai kórházi áttekintések
  • Arcvédő homlokpánt,víztiszta látómező,xmm

Ha képes látni a zöld aláhúzott rekordot, akkor a látása valószínűleg rendben van. Látáskárosodásos szembetegségek ki ezt a szemet ellenőrizni a vizsgálati táblák tesztje most!

szemészet: glaukóma szemrák

Ez egy ingyenes tábla, amely ellenőrzi a látását és segít megtalálni a látással kapcsolatos problémákat. Nagyon egyszerű a használata és diagnosztizálása.

előadások a neuro-oftalmológiáról homályos látás gyermekeknél 5 éves korban

Ha érdekli a szem egészségét, vagy csak azt akarja megérteni, hogyan működik a látásteszt tábla, akkor ez az alkalmazás teljesen az Ön számára. Ez a teszt látómező ellenőrzése híres szemész és okulista szemvizsgálati tábláit tartalmazza. Az Orlova, Golovin és Snellen táblákból áll, amelyek hosszú ideig nagyon hatékonyak.

Vision Fix Szemtréner szemüveg

Lehet, hogy a szemed fáradt, és csak össze kell hasonlítania a jelenlegi látásélességet a normáléval. Vagy többféle szembetegségben szenved, mint asztigmatizmus, látásélesség-recesszió, alkalmazkodási nehézségek, látóidegproblémák, szürkehályog, látómező szűkítése és még sokan mások.

a legjobb gyakorlatok a látás helyreállításához

Akkor ez az alkalmazás látómező ellenőrzése segíteni velük. A látótáblák használatának még egy jó módja a szemüveg vagy szemlencse ellenőrzése. Ez az alkalmazás a gyermekek számára is használható.

a legjobb gyakorlatok a látás helyreállításához

Mivel a szemüvegből betűk nélkül található, csak vicces képek az egyszerű megértés érdekében. Ha bármilyen szembetegsége vagy látási nehézsége van, javasoljuk, hogy látogasson el az igazi szemészhez.

látómező ellenőrzése látási program kereszt