Látómező diagram. Címke: Corrected Dall-Kirkham Astrograph Planewave 17″


Működési leírás Kezelőszervek leírása Bevezetés A készülék tömör, szilárd felépítésű és könnyen használható.

látómező diagram

Csak célozzon, nyomja meg a gombot és olvassa le az aktuális felszíni hőmérsékletet 1 másodpercen belül. A készülék érintés nélkül és biztonságosan mér forró felületű, veszélyes vagy nehezen elérhető tárgyak hőmérsékletét.

  • Látási hiba sérülés után
  • Gépészeti szakismeretek 1. | Sulinet Tudásbázis
  • Körcikk Román, fordítás, példamondattal, Szótár Magyar-Román
  • Lincoln Near-Earth Asteroid Research - Wikiwand
  • Geodézia és kartográfia ( évfolyam, szám) | Arcanum Digitális Tudománytár

Működési leírás Az infravörös termométer a tárgy felszínének hőmérsékletét méri. A berendezés optikai érzékelője összegyűjti a kibocsátott- közvetített- és reflekciós energiát, majd a detektorba irányítja.

TC41 - Vision Oktatás

A berendezés elektronikája átalakítja az információkat hőmérsékleti értékre, amit a kijelzőn le lehet olvasni. A célzó lézer tovább egyszerűsíti és pontosítja a célzást. Figyelmeztetés Az infravörös termométert az alábbiak ellen kell védeni: Ív hegesztők és indukciós melegítők elektromágneses mezői.

A készüléket 30 percig hagyni kell, hogy stabilizálódjon.

Навигация по записям

Vigyázat Ne irányítsa a lézert közvetlenül a szembe, vagy közvetetten visszaverődő felületekről. Helyette azon anyagok felületi hőmérsékletét méri.

kettős látás magas vérnyomás

A mérés alatt lévő tárgynak nagyobbnak kell lennie, mint a látómező diagram által számított sugárpont méretnek. Kisebb tárgyhoz, kisebb távolság szükséges.

Működési leírás A műszer felépítése RS és egyenáramú adapter bemenet

Ha a pontosság kulcsfontosságú, a tárgy mérete legyen kétszerese a sugárpont méreténél. Fényes vagy fényezett fémfelületek mérése pontatlan mérést okoznak.

Regisztrálás

Ennek ellensúlyozására állítson a látómező diagram sugárzó-képességén lásd az alábbi táblázatot és az as bejegyzést vagy takarja le fedőszalaggal vagy fesse le fekete festékkel a mérendő tárgy felületét. B Mértékegység.

szemészeti kettős látás

C Lézer ikonja. D Háttérfény ikonja.

Látótér vizsgálat

E Elemfeszültség ikon. J Alacsony hőmérséklet riasztó ikon. K Magas hőmérséklet riasztó ikon. Kezelőszervek leírása 3.

dihidrokercetin a szemészetben gyermekgyógyászati ​​szemészet

A 4-es gomb megnyomása belép a választott funkcióba. A készülék csoport memória egység tárolására képes. Az adatok visszahívása normál módban a 6-os gomb megnyomásával lehetséges.

Látótér vizsgálat

Az összes adat törléséhez tartsa nyomva a 6-os gombot 3 másodpercig. Karbantartás Lencse tisztítása: Fújja le a szabad részecskéket tiszta sűritett levegővel. A maradék szennyeződést finoman törölje le nedves pamut ruhával.

látómező diagram szemészet antropológia

Megjegyzések A lencse tisztításához ne használjon oldószert. Kérjük, cserélje ki az elemet a mérési pontatlanság elkerüléséhez. A fordításból, illetve a látómező diagram kivitelezésből származó hibákért felelősséget nem vállalunk.

Látómező diagram leírás és a termék változtatásának jogát a forgalmazó és a gyártó fenntartja.