Jó látástechnika, Telefon látáskorrekció adonis


jó látástechnika

Idézet: Birka - Konkrétan gondolkodj, mielőtt hülyeséget állítasz! Másfelől a kérdéseid elég primitívek, akármennyire jó látástechnika burkolod hosszú mondatokba: -Éppen üres lett a 60 alma kapacitású kosaram melyből egyszerre három almát tudok megfogni.

Hányszor kell markolnom, hogy üres legyen a kosaram?

a látás élessége átmenetileg lebegett a túlmunkától

Éppen üres lett, azaz nincs benne alma, azaz nem tudsz kivenni egyet sem tehát 0! Nem azt kérdezted, hogy még, hanem hogy hányszor.

A megerősítés nem más, mint erőteljes, pozitív állítás, amely azt tartalmazza, hogy már úgy is van a dolog. Ennek a tesztnek a bemutatásával az volt a szándékomhogy mindenki viszonylag gyorsan meggyőződhessen arról hogy létezik a test körül egy látható energiabu Így láthatod meg az aurád 5 perc alatt! Az auralátás egy spirituális felkészültséget nem igénylő, fizikai folyamat, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja.

Az lehet, azonban a szárazdokk kiemelhető és elsüllyeszthető berendezés, tehát van jó látástechnika időpont, amikor van benne víz Ez nem szerepel a kérdésben, tehát az nem egyértelmű Te is lehagytad a vonattót, azaz 21 tagú a szerelvény 20 kocsival Aminek még mindig nem tudod, hány kereke van Ebben lehetne jó látástechnika, de kérem a típusát annak a teherautónak, melynek hátul 3 elől több mint egy tengelye van, én órákat kerestem a Guglin Man, Volvó, Scania, Merci oldalakon és nem találtam!

Attól, hogy valamit nem találsz, még létezhet!

jó látástechnika számítógépes szemüvegek, szemészeti tanácsok

Ergo: saját magadnak sincs fogalmad arról, mit kérdezel és még te akarod bizonyítani, hogy más a primitív? Ahhoz korábban kelj fel!

A hozzászólást Kagemusha módosította